multimix_fejlec

up_fooldalmagunkrol up_referencia up_partnereink up_kapcsolat

A Multimix Kft 1994-ben alakult magyar tulajdonban lévő társaság. A társaság technológiai jellegű mezőgazdasági beruházások  tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. A Multimix Kft fő tevékenységi köre takarmányipari technológiák komplett létesítése a tervezéstől a kivitelezésen át a kezelők betanításáig.

A fejlesztések megvalósításához magasan képzett, nagy iparági tapasztalattal rendelkező csapattal rendelkezünk. A tervező-mérnöki team tevékenysége kiterjed az építészeti-statikai, a technológiai-gépeszeti, a villamos, valamint az automatizálási feladatokra egyaránt. Az elképzeléseket a Multimix saját gyártó és szerelő csapata valósítja meg.
terv
agrofeed_c

Az elképzelések maradéktalan megvalósítását a Multimix saját gyártó és szerelő csapata garantálja. Folyamatos fejlesztések és a legjobb technológiák alkalmazásával alakítottuk ki a „MEGAMIX”-típusú függőleges elrendezésű takarmánykeverő-és granuláló üzemi családot. E konténerelemes modulrendszer kiválóan alkalmazható az 5 – 20 tonna / óra teljesítmény tartományban.

szalk
A modulrendszerű „MEGAMIX” üzemek fő előnyei:
̶  A változó teljesítmény igényeknek és a helyszíni       adottságoknak megfelő kialakíthatóság.
̶  Csekély alapterület-igény, minimális építészeti         munkálattal megvalósítható, a környezetbe               könnyen beilleszthető.
̶  Műhelyben elvégezhető jelentős volumenű               előgyártás, amely által kizárhatók a                           helyszíni kivitelezési pontatlanságok.
̶  Két-három hónap alatt felépíthető az üzem.
̶  Igény szerint részben vagy teljes egészben                 automatizálható, a vezérlőegység számítógéphez       csatlakoztatva adatgyűjtő rendszerhez illeszthető.
̶  Nagyfokú megbízhatóság pontos receptúra szerinti   takarmánygyártás.
11
olajzo


pellet
Technológiáink maximális mértékben képesek kiszolgálni az egyedi elképzeléseket.  Saját gyártmányainkból, valamint a piacon elérhető célgépekből, az igényeknek leginkább megfelelő technológiát állítjuk össze. Az így megalkotott korszerű technológiák megbízható működését saját fejlesztésű vezérlési rendszerünk fogja össze.
Természetesen partnereink a megépült üzem átadása után is támaszkodhatnak a Multimixre, akár későbbi bővítési elképzelések megvalósításában, akár a tervezett rendszeres karbantartásoknál.