Szolgáltatások

TERVEZÉS, PROJEKTMENEDZSMENT

Célunk, hogy korszerű, megbízható üzemeket hozzunk létre. A tervezés során ezért kiemelten fontos számunkra az összehangolt működés biztosítása. Minden igényhez elkészítjük illetve megkeressük a legmegfelelőbb gépet, és beillesztjük a technológiába.

VÁZSZERKEZETEK ÉS TARTÁLYCSOPORTOK

Technológiai vázszerkezetek, síklemezes panelekből összeállított alapanyag és késztermék tárolókkal. „Technológiai vázszerkezetek, síklemezes panelekből összeállított gabona és egyéb alapanyag tároló, valamint késztermék tároló silókkal.”

TECHNOLÓGIÁK, GÉPEK, BERENDEZÉSEK

A tervező-mérnöki team tevékenysége kiterjed az építészeti-statikai, a technológiai-gépeszeti, a villamos, valamint az automatizálási feladatokra egyaránt. Technológiák, gépek és berendezések széles skáláját gyártjuk saját üzemünkben, teljes mértékben az egyedi igényekhez igazítva. Tervezési, gyártási és szerelési folyamataink ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer szerint zajlanak

VEZÉRLÉS, FOLYAMATIRÁNYÍTÁS

A gyártást az alapanyag betárolásától a késztermék elszállításáig teljesen automatikus, számítógépes folyamatirányító rendszer vezérli és felügyeli. A rendszer regisztrálja a szükséges adatokat, biztosítja a termékhez felhasznált alapanyagok és adalékok visszakereshetőségét.